TOROS SANTIAGO

Recentebeoordeling


3 sterren uit 79 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toros Santiago. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2024 om 21:50 Jammer, maiskolf en gegrilde tomaat:niet gekregen, “Forse schapenkaas salade”: niet fors en bij de warme gerechten in de bak. Heel weinig schapenkaas. Gegrilde groenten:goed maar flauw. Aardappel, empanada, citroentaart heerlijk. Kan echt verbeterd.
14 okt 2023 om 21:56 ik kreeg niet wat ik gevraagd had. 2 gangen menu. kreeg alleen een "kale steak", die overigens heerlijk was. maar niet de goulashsoep. als je een steak besteld krijg je allen een steak. Kan ik verder niemand kwalijk nemen. 2 uur gewacht op mij bestel
5 sep 2023 om 21:44 "Tarta manzana" came without ice cream and whipped cream. "[Steaks] Bife de lomo" and "[Steaks] Bife de chorizo" instead of well done came burnt on one side. Called the restaurant. They asked me to call to Thuisbezorgd and the cook (not answered).
23 jul 2023 om 21:26 Eten was niet compleet. Als je belt wordt je van hot naar het gestuurd. Eten was zwart niet te kouwen. Spijtig dit.
16 jul 2023 om 21:45 Het eten vond ik niet lekker het eten was koud aangebrand en slap. Zoveel geld niet waard.
18 jun 2023 om 19:20 I order the lomo and chicken paid nearly 60€ however never got the chance to enjoy it. I had a soup that wasn’t properly secured while delivering and this soup spill all over the bags, so when the delivery tried to take out the bag every thing fell
27 mei 2023 om 19:07 Vlees top. Iets te rauw voor medium maar het vlees is erg mals gelukkig. Ook fijn dat de bezorgster met een mooie vriendelijke lach het eten bezorgde.
18 feb 2023 om 11:36 Heel apart 2 straks besteld waar totaal niks bij zat! Geen friet, geen sla helemaal niks en voor veel geld. Eerlijk is eerlijk vlees smaakte wel lekker.
13 jan 2023 om 20:13 Niet 1 ster waard. Eten te laat, koud, slappe friet, warme salade, meeste zat onder de tomatensoep. Gepofte aardappel bleek een halve afgescheurde te zíjn. Champignons rauw tot aan verbrand op het stokje...kan zo nog wel even doorgaan. Nooit meer.
3 okt 2022 om 8:38 Deze keer alles prima geregeld, heerlijk van smaak en goed warm
12 sep 2022 om 8:52 Eigenlijk geen ster waard deze ster krijg men om de smaak voor € 40,00 2 minuscule biefstukjes is te gek voor woorden zat verder helemaal niets bij... de bezorgster zei ook.. vond het tasje ook al zo ligt... restaurant gebelt die zeiden sorry
8 sep 2022 om 19:06 De spareribs zijn een aanrader, die behoren zeker tot de beste van Den Haag.