TOROS SANTIAGO

TOROS SANTIAGO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 63 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toros Santiago. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 13:44 Eten kwam erg te laat we hadden 2x het 2ga Ngenmenu. Tomatensoep was erg doorschijnend leek uit een ppoe d ertje tekomen. Biefstuk zou 200 gram maar was met doosje 110 gram. Patat was koud en salade was amper voor 1 persoon. Zonde van mijn geld echt
19 jun 2022 om 9:45 Smaak van de vlees was flauw, kwaliteit was min dus niet herhaald baar voor mij dan die veel en goed kennis van vlees heeft
11 jun 2022 om 21:11 My order never arrived. Restaurant weren’t bothered and didn’t attempt to help. Terrible service from them and theft from Thuisbezorgd. Avoid. Do not order from this restaurant
13 mrt 2022 om 10:39 Je krijgt maar een keer een kans om een eerste indruk te maken en dat ging niet helemaal goed hier: de verkeerde soep en bij het hoofdgerecht de frietjes vergeten. Ook de bezorging liep wat vertraging op. Wat wel bezorgd is, was erg lekker!
13 mrt 2022 om 9:42 Aardige bezorger, maar het duurde ruim 2 uur. Eten was ijskoud. Vlees was goed gebakken, maar niet zo heel bijzonder.
4 mrt 2022 om 11:58 Was echt lekker wel jammer dat de patat slap en koud was. Verder was echt super lekker.
1 mrt 2022 om 10:18 Ik bestelde medium entrecote en me vlees was wel rauw.
8 feb 2022 om 21:17 Had het 2-gangen menu besteld, maar ze waren de frietjes vergeten. Gebeld, ze namen niet eens de moeite om de frietjes na te bezorgen. Wat een goede service!
5 jan 2022 om 19:25 Vlees was goed,wel koud bij bezorging. Zat geen rauwkost of frites bij. Had voor 38€ iets meer verwacht. Voor mij geen thuisbezorgd meer. Voel me goed genaaid
25 dec 2021 om 23:51 Het was erg veel sla bij de garnalen cocktail. Friet was lauw. Het vlees was erg lekker en van goede kwaliteit.
25 dec 2021 om 19:30 Steaks waren lekker, pepersaus niet, verpest de steak ipv lekkerder maken. We moesten steak met de hand eten, geen bestek ondanks opmerkingen. Eten was goed.. Service kan beter
27 nov 2021 om 23:20 Voor het eerst argentijns gegeten en het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar